Tämän erityisesti rockin kuuntelijoita ilahduttavan videoslotin pelimaailma on musiikkia ja taustakuvaa myöten bändille uskollinen. Kokeile peliä ilmaiseksi ennen kuin teet talletuksen. Casino Bonus auttaa sinut hyvään alkuun ja voit löytää jopa ilmaiskierroksia ilman talletusta.

Kolikkopeli rokkareille

Guns’n’Roses-onlinekolikkopelin suunnitteli Net Entertainment bändin 30-vuotissyntymäpäivän ja paluukiertueen kunniaksi. Hedelmäpeli julkaistiin vuoden 2016 alussa, ja se kuuluu NetEntin kolmen pelin “NetEnt Rocks” – slotit sarjaan. Sen taustakuvana nähdään asiaankuuluvasti keikkalava, keloilla seikkailevat voittosymboleina bändin jäsenet, ja taustamusiikin voi pelaaja itse valita kappaleista Welcome to the Jungle, Paradise City, Sweet Child o’ Mine, November Rain ja Chinese Democracy.

Peli on totuttuun tapaan rakennettu viidestä kelasta ja kolmesta rivistä, ja se sisältää kaksikymmentä panoslinjaa. Panokset voivat vaihdella 0,01 kolikosta (0,20 eurosta) aina yhteen kolikkoon (200 euroon) asti, ja palautusprosentiksi on raportoitu 96,98%. Maksimivoitto voi olla jopa 225 000 euroa.

Ominaisuudet

Videoslotit eli videokolikkopelit sisältävät tavanomaisesti runsaasti ilmaiskierroksia ja muita bonustoimintoja – eikä Guns’n’Roses tuota pettymystä. Pelin erikoisominaisuudet sisältävät kolme normaalia Wild-symbolina toimivaa bändin logoa, laajenevia Wild-symboleja, jotka laajenevat peittämään koko kelan, sekä Appetite for Destruction Wild -toiminnon, joka on ristinmuotoinen ja voi ilmestyä keskimmäiselle rullalle. Tavalliset Wildit voivat korvata minkä tahansa muun symbolin paitsi Appetite for Destruction Wild -symbolin.

Lisäksi peli tarjoaa viisi bonuspeliä/-voittoa, joista kolmeen pääsee käsiksi Bonus Wheel -onnenpyörän kautta. Pyörä aktivoituu kolmen bonussymbolin ilmestyttyä mihin tahansa kohtaa peliä.

Sen ensimmäinen mahdollinen bonus on Encore Free Spins. Encore mahdollistaa kolme ilmaiskierrosta, joiden aikana pelaaja valitsee haluamansa bändin jäsenen bonussymboliksi laajenevan Wildin tapaan. Encoressa voittaminen on tämän vuoksi tehty varsin helpoksi.

Crowd Pleaser -bonuspeli on tyypillinen ja yksinkertainen kolmen tason Click Me -bonuspeli, jossa valittavista symboleista muodostuu voittobonus. Crown Pleaserin aikana on mahdollista saada ilmaiskierrossymboli – ja jos saat niitä kolme, Encore Free Spins aktivoituu.

Onnenpyörän kolmas vaihtoehto on Coin Win, joka on sanansa mukaisesti rahallinen voitto. Se moninkertaistaa panoksesi satunnaisesti 10x – 30x -kertoimella.

Satunnaisesti aktivoituvia bonuspelejä ovat kolme ilmaiskierrosta tarjoava Legend Spins, joka vaatii kaksi koko rullan täyttävää Wild-symbolia, ja Solo Multiplier -voittokerroin, joka moninkertaistaa voittosi satunnaisesti 4x – 10x -kertoimella. Solo Multiplier voi aktivoitua minkä tahansa voiton kohdalla, mutta se ei päde Wild-symboleihin.

Kolme hyvää syytä pelata Guns’n’Roses -kolikkopeliä

  1. Guns’n’Roses-kolikkopeli on NetEntin tyyliin visuaalisesti korkeatasoinen, eikä bändin taustalla soivat kappaleet ainakaan laske tasoa. Joskin ne saattavat pidempään pelatessa käydä hieman monotonisiksi.
  2. Panosvaihtoehdot tekevät pelistä sopivan sekä pienemmällä rahalla että korkeammilla panoksilla pelaaville.
  3. Peli on vauhdikas ja ominaisuuksiltaan sen verran monipuolinen, että siinä riittää mielenkiintoa useammallekin pelikerralle. Toisaalta pelin monet ominaisuudet saattavat aluksi vaikuttaa monimutkaisilta ja epäselviltä, mutta pelin edetessä niistä pääsee kyllä nopeasti perille.

Jos nautit rock-musiikista ja etenkin Gunnareista, et pelkää hieman monitasoisempaakaan pelaamista ja haluat mahdollisuuden isompiinkin voittoihin, NetEntin Guns’n’Roses-slotille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus. Touch -ominaisuuden ansiosta kolikkopelit mobiililaitteella eivät hidasta menoa mitenkään. Rock on!